Sustainable Dividends

waardepropositie

Vertrouwen

Vertrouwen begint met een transparante bedrijfsvoering en een helder beleid. Dit combineren wij met een persoonlijke aandacht voor onze stakeholders en de zorg voor de gezamenlijk gedeelde financiële belangen. Graag zetten wij nog even puntsgewijs op een rijtje waarop u kunt rekenen:

  • Gekwalificeerde portfolio managers met aantoonbare ervaring;
  • een degelijke organisatie met serieuze risk management en governance;
  • een professionele en degelijke aanpak.

gemak

wij nemen de lastige afwegingen die bij aandelenselectie komen kijken uit handen. Er zijn ook wel beperkende factoren, bijvoorbeeld maandelijkse i.p.v. dagelijkse liquiditeit. De klant moet wel een aantal basis besluiten nemen voor wij in beeld (kunnen) komen:

  • Ik wil met minimaal een ton in aandelen beleggen;
  • in Europese bedrijven met duurzame kenmerken;
  • in een fondsstructuur van een niet onder toezicht staande instelling;
  • met een geconcentreerde, actieve portefeuille strategie o.b.v. stockpicking met waarde kenmerken.

Als klant wordt u maandelijks per e-mail geïnformeerd over de voortgang van het fonds. U hoeft dus niet zelf “bij te houden” of op te zoeken hoe het met uw fonds vergaat.  Relevante informatie wordt ook eenvoudig via onze website of LinkedIn pagina ontsloten.

winst

Veel van onze klanten hebben ruime beleggingservaring en toch te maken met underperformance.

Door in zee te gaan met Sustainable Dividends overtuigen wij u graag van ons trackrecord, dat significant en houdbaar is gegeven de kwaliteit van ons team en het gevolgde beleggingsproces. 

Daarnaast moeten we de case maken dat aandelen in de regio Europa aantrekkelijk zijn, rendementsperspectief bieden en relevant zijn in termen van duurzaamheid.

status

Wij bouwen aan een community van gelijkgestemde beleggers die het prettig vinden bij ons “te horen”. 

Naast dat onze participanten door de outperformende strategie zelf beter worden van hun belegging wordt ook de toekomst van onze planeet er beter van. Wij financieren immers met het geld van onze klanten het aandelenkapitaal van bedrijven die onderdeel zijn van een duurzame toekomst waar anderen juist niet duurzame bedrijven financieren. 

Dat is een prettige boodschap naar de volgende generatie en andere beleggers waarnaar we actief verwezen kunnen worden. Daar kun je mee thuis komen.